Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Eixample

Zoek naar nieuwe panden

Eixample

Lucas Fox biedt een exceptioneel portfolio vastgoed aan in Eixample, te koop en te huur, inclusief mooie gerenoveerde appartementen en penthouses met originele modernistische kenmerken.

Woningen in Eixample te koop en te huur - Lucas Fox

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

Eixample, wat in het Catalaans 'verlenging' betekent, is Barcelona's meest centraal gelegen buurt. Het gebied wordt gekenmerkt door lange, rechte straten, een strict rooster patroon met brede lanen en vierkante blokken met afgeschuinde hoeken. Dit was een visionair vooruitstrevend ontwerp door de architect Ildefons Cerdà, die de noden combineerde van verkeer, licht en ventilatie. Ook aan de behoeften van de inwoners werd gedacht, zo kan men scholen, markten en ziekenhuizen vinden om de paar blokken. 

Art Nouveau en Modernistische architectuur domineren de buurt, in het bijzonder de werken van Antoni Goudí zoals Sagrada Família, Casa Batlló en Casa Milà (ook gekend als La Pedrera) kunnen allemaal hier gevonden worden. De buurt is de thuishaven van enkele exclusieve boutiques, galleries, hotels, restauranten, bars en internationale designer winkels, gelegen langs de lange lanen. Het is ook het centrale business district van de stad, waar de beurs en de banken hun hoofdkantoren hebben. 

De stads grootste laan, Passeig de Gràcia, verdeeld het gebied in 'Eixample Left' en 'Eixample Right' en voegt zich samen in het gebied van Gràcia.

Tegenwoordig wordt de wijk Eixample vaak beschouwd als het echte hart van Barcelona. Het is een van de meest gewilde locaties om vastgoed te kopen.

Lucas Fox biedt een exclusieve portfolio aan vastgoed aan in Eixample vastgoed te koop en te huur, inclusief modernistische panden met originele kenmerken.

Google map

Bekijk andere aanbevolen locaties in Eixample.

Lucas Fox biedt een uitgebreid portfolio aan eigendommen in Eixample.

Voor meer informatie over onze locaties of eigendommen, contacteer ons hoofkantoor.

Lucas Fox Head Office

Pau Claris 108, pral.
08009 Barcelona
Spanje

tel. (+34) 933 562 989
fax (+34) 933 041 848
[email protected]

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile