Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Eixample Links

Zoek naar nieuwe panden

Eixample Links

Lucas Fox biedt een grote, excellente selectie van vastgoed in Eixample Left aan, te koop of te huur, gaande van moderne appartementen tot geweldige designer loften.

Woningen en onroerend goed te koop in Eixample - Lucas Fox

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

Eixample Links of Eixample Esquerra zoals het in het Catalaans bekend staat is een exclusieve wijk in het centrum van Barcelona. Het is dicht bij de meeste top restaurants, internationale scholen en chique winkels aan de Avenida Diagonal.

Dit centraal gelegen gebied in Barcelona net aan de linkerkant van de elegante Passeig de Gracia heeft prachtige bars en designer winkels. In Eixample Esquerra bevindt zich de homo-wijk van Barcelona, die zich uitstrekt tot de straten van Balmes, Gran Via en Compte d'Urgell en Arago. Terwijl het avondleven vrij rustig is, bevindt Eixample Esquerra zich toch op een steenworp afstand van de oude binnenstad, waar bezoekers worden overspoeld met restaurants en bars. De zonnige straten van Eixample Esquerra zorgen voor een aangename afwisseling met de kronkelende schaduwrijke straatjes van de oude binnenstad.

De luchthaven van Barcelona is gemakkelijk in 20 minuten te bereiken via de nabijgelegen ringweg Ronda de Dalt. Hierdoor is het ideaal voor de internationale klant die op zoek is naar een moderne uitvalsbasis in de stad Barcelona.

Lucas Fox heeft een uitgebreid aanbod panden te koop en te huur in Eixample Esquerra.

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile