Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Ciutat Vella

Zoek naar nieuwe panden

Ciutat Vella

Lucas Fox biedt een brede waaier aan vastgoed aan in Barcelona Old Town, te koop en te huur, inclusief designer appartementen, duplex penthouses, super loften en renovatie projecten met veel potentieel.

Woningen te koop en te huur in de oude stad van Barcelona - Lucas Fox

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

Appartement kopen barcelona

Ciutat Vella of de oude binnenstad is volgens vele het hart van Barcelona en bestaat voornamelijk uit vier wijken; El Borne, de Barrio Gotico, El Raval en Barceloneta. Deze oude wijken zitten vol met karakter en zijn verbonden door smalle kronkelende straatjes.

El Borne is een wijk van Ciutat Vella die zich aan de rechterkant van de Via Laietana bevindt en zich uitstrekt van de Paseo Colon tot Plaza Urquinaona. In deze wijk staat het Picasso museum, de onlangs gerenoveerde markt van Santa Caterina, de gotische Santa Maria del Mar kathedraal en beschikt het over een groot aantal bars en winkels langs de Paseo del Borne. El Borne is uitgegroeid tot een van de meest populaire places-to-be in Barcelona.

El Barri Gotic is het gedeelte van de oude stad (of Casc Antic) direct onder Plaza Catalunya, tussen Las Ramblas en Via Laietana. De wijk staat vol met musea, galeries, karakteristieke restaurants en populaire bars. De wijk El Barri Gothic is vaak de eerste wijk die de meeste mensen bezoeken als ze in Barcelona aankomen.

Barceloneta is de oude visserswijk van Barcelona en wordt gekenmerkt door smalle straatjes verscholen tussen de brede zandstranden aan de zeezijde en de curve van de oudste havens van Barcelona -Port Vell. Het is de wijk van een groot deel van de zeil gemeenschap. Er is een overvloed aan authentieke oude visrestaurants die zijn verspreid over de haven en de Calle Juan de Borbón. Naast het grote winkelcentrum van Maremagnum met zijn winkels, restaurants en discotheken is er nu ook nieuw leven in Barceloneta geblazen door verleidelijke andere attracties, zoals de IMAX en het Aquarium van Barcelona.

El Raval is het meest up-coming van de vier de wijken in de oude stad. Het ondergaat momenteel een serieuze renovatie en er komt een gloednieuw 5-sterren hotel in het centrum van de Rambla de Raval. Het is een uitstekende plek om een investering te overwegen. De wijk El Raval heeft een iets meer edgy sfeer dan de andere wijken van de oude stad. De wijk heeft een aantal leuke bars, het MACBA-Museum voor Hedendaagse Kunst, een nieuwe universiteitscampus en diverse andere bezienswaardigheden.

Vanwege de nabijheid van Plaza Catalunya is het openbaar vervoer in de oude stad van Barcelona uitstekend. Er zijn diverse bus- en metrolijnen evenals regionale en nationale RENFE-trein lijnen beschikbaar. Het gebied is voorzien van alle gemakken en de stranden van Barceloneta en Villa Olimpica zijn dichtbij.

Lucas Fox heeft veel prachtig onroerend goed in Ciutat Vella. De meeste appartementen in de oude stad hebben de grootte van circa 60-80 m². Het is ook mogelijk om grotere appartementen en penthouses te kopen. De meeste appartementsgebouwen hebben liften geïnstalleerd of hebben ruimte om er een in te zetten. Er zijn ook opties om voor een lage prijs vervallen onroerend goed te kopen en op te knappen.

Google map

Bekijk andere aanbevolen locaties in Ciutat Vella.

Lucas Fox biedt een uitgebreid portfolio aan eigendommen in Ciutat Vella.

Voor meer informatie over onze locaties of eigendommen, contacteer ons hoofkantoor.

Lucas Fox Head Office

Pau Claris 108, pral.
08009 Barcelona
Spanje

tel. (+34) 933 562 989
fax (+34) 933 041 848
[email protected]

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile