Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Gótico

Zoek naar nieuwe panden

Gótico

Lucas Fox biedt een breed portfolio vastgoed te koop aan in Gótico, inclusief designer appartementen en te renoveren vastgoed met veel potentieel en mogelijkheden.

Woningen en onroerend goed te koop in Gotico – Lucas Fox

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

Barrio Gótico, ook wel de middeleeuwse wijk genoemd, heeft nog steeds overblijfselen van de 2000 jaar oude Romeinse geschiedenis, waaronder delen van de Romeinse muur en bewaarde Romeinse ondergrondse ruïnes.

In het oude stads centrum vindt men de meest historisch gebouwen en culturele mijlpalen van Barcelona zoals de stads cathedraal, een zeer mooi voorbeeld van Catalaans Gotische architectuur. 

Het gebied heeft een goede verbinding door het trein en bus netwerk en de meeste bezienswaardigeheden zijn te voet te bereiken. Flaneer door Gótico's labyrinth, met geplaveide straten, naar Port Vell en zijn luxueuze jachthaven en de omliggende restauranten en tapas bars of naar de historische stads 'strip', Via Laeitana, richting de winkelstraat van Rambla de Catalunya en Passeig de Gràcia.   

Lucas Fox biedt een excellente selectie vastgoed te koop aan in Gótico, met onder andere woningen die volledig gerenoveerd zijn met eigentijds design maar met behoud van de originele detailles zoals stenen muren, met hout versierde ruimtes en decoratieve ornamenten. Tussen de woningen die te koop zijn in Gótico bevinden zich woningen die een volledige renovatie nodig hebben, sommigen al met een goedgekeurde bouwvergunning. Door grootte van de appartementen en de ideale locatie; in het centrum van de stad, verwacht onroerend goed, in Gótico, een waarde stijging op lange termijn. 

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile