Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Poblenou

Zoek naar nieuwe panden

Poblenou

Lucas Fox biedt een excellente selectie aan vastgoed aan in Poblenou, te koop en te huur, gaande van geweldige appartementen, duplex penthouses, designer loften en renovatie projecten met zicht op zee.

Luxe vastgoed te koop in Poble Nou, Barcelona.

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

Poble Nou of Pueblo Nuevo maakt samen met de gebieden Diagonal Mar en Villa Olimpica deel uit van de wijk Sant Marti. Gezien de fantastische ligging aan het strand wordt Poble Nou vaak getipt als het toekomstige Lower Manhattan of als de London Docklands van Barcelona.

Momenteel ondergaat dit gebied een multi miljarden vernieuwing, die ook wel bekend staat als het [email protected] project. De bedoeling is dat dit gebied wordt omgetoverd tot een van de belangrijkste technologie en e-commerce centra van Europa. Doordat de wijk enorm op zal bloeien door de vernieuwingen is de aankoop van vastgoed in Poble Nou een goede lange termijn investering.

Kenmerken van dit gebied zijn de oude industriële gebouwen en stukken van de oude charmante finca Regias.
Rond de Rambla van Poble Nou bevindt zich het hart van dit gebied. Dit deel geeft het gevoel van een dorp maar heeft wel de gemakken van een stad zoals winkels, markten, bars en restaurants.

De lokale voorzieningen en het openbaar vervoer zijn uitstekend. Door middel van bussen, ringwegen, trams en metrolijnen wordt u in minder dan 10 minuten naar het centrum van Barcelona gebracht.

Daarnaast op een korte loopafstand bevindt zich 'Glories' één van de grootste winkelcentra van Barcelona. Net zo dichtbij zijn de prachtige stranden die deze up-coming wijk karakteriseren.

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile