Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Sants

Zoek naar nieuwe panden

Sants

Luxe vastgoed in Saints

Woningen en onroerend goed te koop in sants – Lucas fox

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

In Barcelona Sants bevindt zich het centraal station van de stad en hier vertrekken de hoge snelheidstreinen (AVE) naar alle delen van Spanje en Frankrijk. Voor bestemmingen buiten Spanje is de luchthaven in slechts 15 minuten snel bereikt.

Barcelona Sants is een stedelijke wijk dicht bij het levendige Plaza Espanya, Montjuic en het stadscentrum (10 minuten).
Barcelona Sants is vooral geschikt voor zakelijke reizigers die regelmatig naar Madrid, regionaal Spanje en daarbuiten moeten voor werk. Zij kunnen de spoorwegen en de luchthaven snel bereiken.

Vastgoed in Barcelona Sants is vaak goedkoper dan in naburige wijken. Het gebied grenst aan de onderste rand van de hoge inkomens wijk Les Corts. Woningen in Sants zijn dicht bij een groot aantal internationale scholen. En met Les Corts zo dichtbij zijn er talloze mogelijkheden om heerlijk te dineren en winkels te bezoeken.

Het vastgoed in Barcelona Sants bestaat uit gerenoveerde appartementen en commerciële gebouwen met een mogelijkheid tot herinvestering.

De panden hier zijn over het algemeen nieuwer dan de panden in het centrum van de stad. Tijdens de bouw van deze panden is er meer gelet op de lichtinval, balkons en terrassen.

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile