Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Vila Olimpica

Zoek naar nieuwe panden

Vila Olimpica

Lucas Fox biedt een excellente selectie aan vastgoed aan in Vila Olímpica, te koop gaande van gerenoveerde appartementen, en prachtige penthouses met zee zicht.

Lucas Fox Barcelona
Vastgoed te koop en te huur in Villa Olimpica Barcelona

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

Terwijl de voorbereidingen aan de gang waren om de olympische spelen van 1992 te ontvangen, heeft Barcelona enkele gebieden aan de kust verbeterd door industriele gebouwen af te breken en ze te vervangen door bijna 5km lange mooie dorpjes aan de kust en een olympisch dorp te bouwen. 

Aangrenzend met Barceloneta, El Born en Poblenou, Vila Olímpica is één van Barcelona's beste plaatsen om in de zomer maanden te vertoeven. 

Met een overvloed aan uitstekende restauranten, kleine "chiringuito" beach bars en classy lounge clubs en de variatie aan discotheken in Vila Olímpica is onverslaanbaar. Buiten het strand, heeft Vila Olímpica het mooie Ciutadella Park te bieden, een van de grootste parken in het centrum van Barcelona. 

Het openbaar vervoer heeft een goeie verbinding door de verschillende metrolijnen en bus diensten die beschikbaar zijn. De stadsring is zeer eenvoudig te bereiken en men kan op deze manier de stadsdrukte vermijden en bovendien op 15 minuten aan de luchthaven zijn.

Lucas Fox biedt een excellente selectie aan vastgoed aan, te koop, gelegen in Vila Olímpica. De eigendommen te koop zijn modern, maar het is ook mogelijk om oudere panden te vinden met originele authentieke elementen, meestal gelegen in de buurt van de City's Old Town.

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst
Mobile