Wij helpen u om de ideale woning te vinden in El Putxet

Zoek naar nieuwe panden

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

Al het vastgoed in El Putxet is op loopafstand van het kunstzinnige stuk Gracia. Onder andere heeft het een art house cinema met ook engels talige releases, het meest creatieve straatfestival, regelmatige ambacht- en kunst workshops en een aantal van de beste concerten en tapasbars. In El Putxet zelf heerst een rustige sfeer rondom appartementsgebouwen en slechts een paar individuele woningen. Dit creëert een gevoel van rust.

El Putxet ligt dicht bij een aantal internationale scholen en heeft goede verbindingen met de bus, trein en metro.

In El Putxet zijn de panden vaak recent gebouwd, maar hebben soms kleine renovaties nodig om beter aan u wensen te voldoen. Het vastgoed heeft potentiële waarde op lange termijn gezien de stevige en meer recente bouw van het vastgoed. Bovendien door de grote omvang van de gemiddelde appartementen, rustige omgeving en het prachtige uitzicht zijn deze panden erg populair.

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile