Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Sarrià

Zoek naar nieuwe panden

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

De exclusieve wijk Sarrià beschikt over een oude stad met het autovrije Major de Sarrià hierdoor krijg je een dorpse sfeer in de stad. Hier heb je unieke lokale winkels, restaurants en regelmatig lokale markten met regionale producten uit heel Spanje. Het is de perfecte plek om te ontspannen met familie en vrienden.

Het is gemakkelijk te bereiken vanaf het pretpark Sarrià in Tibidabo. De Collserola bergen zijn ook zeer dichtbij waar je prachtig kan wandelen, fietsen en genieten van een prachtig uitzicht over de stad.

Villa's in Sarrià zijn ruim en ideaal voor gezinnen. Ze hebben vaak extra ruimte voor een inwonende nanny zijn heel dichtbij een breed scala aan internationale scholen. De internationale luchthaven van Barcelona ligt op slechts 15 minuten afstand en het centrum van de stad is ook zeer gemakkelijk te bereiken.

Appartementen die te koop aangeboden worden in Sarrià zijn duplexen of groter. Over het algemeen bieden ze parkeerplaatsen, veiligheid, een eigen terras en een adembenemend uitzicht over de stad.

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile