Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Tres Torres

Zoek naar nieuwe panden

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

Tres Torres Barcelona is onderdeel van een exclusieve internationale omgeving ewaar het indrukwekkende Gaudi meesterwerk het Teresiaanse College staat. Het gebied staat bekend om de selectie van lekker eten, verfijnde avond bars, een aantal luxe boetiekjes en de directe beschikbaarheid van een aantal internationale scholen. Het gebied is zeer geschikt voor internationale gezinnen die willen verhuizen naar Barcelona. En bovendien voor degenen die grote appartementen willen met een prachtig uitzicht over de stad helemaal tot aan de Middellandse Zee.

Het zijn voornamelijk penthouse suites en gerenoveerde appartementen in Tres Torres. We hebben ook een selectie van nieuwegebouwde panden in de aanbieding die zijn voorzien van het nieuwste design en omgebouwd naar de nieuwste kwaliteitsnormen. Dit zie je vooral terug in de keuken en de badkamers.

Panden in Tres Torres en Sarria-Sant Gervasi zijn altijd het beste beschermd geweest tegen prijzen schommelingen. En de panden in dit gebied hebben het vermogen om hun waarde op lange termijn te handhaven. Dit is te wijten aan de hoge bouwkwaliteit van de gebouwen in de omgeving, het prachtig uitzicht over de omgeving van de stad en de bergen, de nabijheid van internationale scholen, de omliggende parken en een selectie van uitstekende restaurants.

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile