Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Turó Park

Zoek naar nieuwe panden

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

Lucas Fox heeft een brede selectie van huizen en appartementen te koop in Turo Park Barcelona. Turo Park Barcelona is een buurt in de exclusieve wijk Zona Alta.

De huizen die te koop zijn in Turo Park bevinden zich in een van de meest prestigieuze en exclusieve wijken van Barcelona. Het gebied staat bekend om zijn veiligheid, privacy en beveiliging. Het gebied is dicht bij Plaça Francesc Macia en de Avenida Diagonal en is een zeer populaire keuze voor wie in een exclusieve woonwijk dicht bij het centrum willen wonen.

Panden in Turo Park bieden een aantal van de mooiste uitzichten over Barcelona en bevinden zich dicht bij de prachtige botanische tuinen. Enkele van de meest gewilde woningen zijn de penthouses aan de Carrer Ferran Agullo, Avenida Pau Casals, Bori i Fontesa en Calle Escuelas Pias.

De appartementen in Turo Park zijn ideaal voor gezinnen omdat de woningen in de buurt van de internationale en Engels sprekende scholen gelegen zijn. Voor ondernemers en bestuurders is de luchthaven op slechts 15 minuten rijden.

Appartementen die te koop zijn in Turo Park kunnen gebruikt worden als residentiële woningen en zijn vaak voorzien van een kantoorruimte. Veel van de panden in Turo Park hebben ook ruimte voor een dienst compartement.

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile