Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Castelldefels

Zoek naar nieuwe panden

Castelldefels

Geweldige stranden en gemakkelijke toegang tot het mooi binnenland, gelegen ten zuiden van Barcelona. Lucas fox biedt een uitstekend portfolio van vastgoed te koop aan in Catelldefels, Gavà Mar en Garraf, inclusief luxueuze alleenstaande woningen met tuinen en zwembaden.

Lucas Fox Gava Mar & Castelldefels
Woningen en onroerend goed te koop in Castelldefels en Gava

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

Lucas Fox biedt een excellente variatie aan vastgoed in Castelldefels, Gavà Mar en Garraf, met onder andere stadswoningen, appartementen en alleenstaande villas met tuinen en zwembaden.

Castelldefels is een liefelijk dorpje aan de zee, gelegen tussen Barcelona en Sitges. Samen met de aangrenzende buurt van Gavà Mar is het de perfecte plaats om zowel te genieten van de stad Barcelona als van de rustige zandstranden en de indrukwekkende bergen. Het gebied kent een mediterraans klimaat met zachte winters en droge, warme zomers. 

Castelldefels is een zeer internationale stad met de aanwezigheid van de Britse school van Barcelona. Dit, gecombineerd met de nabijhied van het centrum van Barcelona en zijn internationale luchthaven, wegen en spoorwegen, maakt Castelldefels een zeer populaire bestemming voor internationale families die verhuizen naar Spanje.

Aangrenzend met Sitges en Castelldefels, bevindt zich het prachtige Garraf Natural Park dat dienst doet als aantrekkelijk decor voor beide dorpen. Het natuurpark is gekend voor zijn overvloed aan fauna en flora en is zeer populair bij fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers. Door de culturele en historische waarde en de verschillende landschappen is de regio geschikt voor iedereen. 

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile