Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Costa Brava

Zoek naar nieuwe panden

Costa Brava

Lucas Fox biedt een uitstekende selectie van Costa Brava vastgoed te koop aan, inclusief villas aan het strand, plattelands woningen en luxe stadswoningen.

Lucas Fox Costa Brava
Woningen en onroerend goed te koop in Costa Brava– Lucas Fox

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

Prachtige baaien, geheime stranden en aardige bewoners.

Het Costa Brava kantoor werd in 2006 geopend slechts een jaar na Lucas Fox werd opgericht. Er wordt een breed scala vastgoed aangeboden langs de Costa Brava, met hoofdzakelijk de focus op de kleine kustdorpen rond de Cap de Begur, met inbegrip van Sa Riera, Sa Tuna, Aiguablava, Tamariu en Calella de Palafrugell. Costa Brava vastgoed, gaat van luxueuze appartementen en alleenstaande villas met zee zicht, plattelandswoningen en bouwkavels. De luxe golf woningen in de 5-sterren resorts van PGA de Catalunya, Peralada en Torremirona zijn ook beschikbaar.

De costa Brava is een van de mooiste onaangeroerde gebieden van Spanje's vaste land aan de Middellandse Zee. Gekend als de 'Wild Coast'. De Costa Brava heeft, voor vele jaren, veeleisende nationale en internationale vastgoed kopers aangetrokken. De regio is rijk aan culureel erfgoed dat terug gaat tot de Grieken en de Romeinse bezettingen, en bood inspiratie aan enkele wereldbekende artiesten zoals Dalí, Picasso en Miró.

Het warme klimaat en de charmante baaien, gecombineerd met de gemakkelijke bereikbaarheid van Frankrijk, Barcelona en de rest van Europa vanaf de internationale luchthaven, maakt Costa Brava de ideale bestemming voor vastgoedinvesteerders.

Voor meer informatie over Costa Brava Lifestyle, bezoek onze LFStyle blog.

Google map

Bekijk andere aanbevolen locaties in Costa Brava.

Lucas Fox biedt een uitgebreid portfolio aan eigendommen in Costa Brava.

Voor meer informatie over onze locaties of eigendommen, contacteer ons hoofkantoor.

Lucas Fox Costa Brava

Calle Forgas i Elias 6
17255 Begur
Spanje

tel. (+34) 872 22 32 62
fax (+34) 933 041 848
[email protected]

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile