Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Aiguablava

Zoek naar nieuwe panden

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

Aiguablava is een van Costa Brava's meest exclusieve en gewilde gebieden. Het heeft een prachtig kustlandschap en drie prachtige, ongerepte stranden: Aiguablava, Fornells en Platja Fonda. De prachtige grillige kliffen en de diepblauwe zee daaronder zijn karakteriserend voor de Costa Brava. Aiguablava is een baai ageschermd van de wind gelegen in het zuid-oosten en een veilig plek om te zwemmen, varen en duiken. Het strand van Aiguablava beschikt over een aantal uitstekende restaurants en de baai heeft twee van de regio's meest bekende hotels: The Hotel Aiguablava (Fornells) en het 4-sterren Parador, die zich boven op een landtong bevindt en een adembenemend uitzicht op de ruige kustlijn biedt.

Het nabijgelegen stadje Begur biedt een brede selectie van kwaliteit winkels, bars en restaurants. Het gebied geeft een grote keuze land- en water activiteiten zoals duiken, snorkelen, zeilen, kajakken, windsurfen, paardrijden, tennis, fietsen, en golf.
Lucas Fox biedt een scala vastgoed te koop en huur aan in Aiguablava inclusief luxe villa's, eerste rang landgoederen en vakantie appartementen.

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile