Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Blanes

Zoek naar nieuwe panden

Blanes

Lucas Fox biedt een grote variatie onroerend goed aan, gaande van luxe villa’s met grote kavels tot eigentijdse, eerste lijns panden met spectaculair zee zicht.

Lucas Fox Costa Brava
Woningen en onroerend goed te koop in Blanes– Lucas Fox

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

Blanes is de eerste grote stad ten noorden van Barcelona aan de Costa Brava, gelegen op een kleine afstand van twee luchthavens (Barcelona en Girona). Vaak wordt Blanes aangeduid als "de poort naar de Costa Brava". Het is een van de grotere steden langs de kust, met een geschatte bevolking van 40.000. Het is zowel populair bij internationale en nationale toeristen en bewoners. Blanes heeft een pittoreske haven, vele bars, restaurants, een bruisend nachtleven en vele recreatieve mogelijkheden waaronder zeilen, golfen en fietsen.

Blanes heeft aantrekkelijke stranden en de gebruikelijke toeristische activiteiten die men zou verwachten aan de Costa Brava. Ook is het beroemd om zijn mooie botanische tuinen en de exclusieve residentiële ontwikkelingen met uitzicht over de meest prachtige baaien, waaronder Cala Sant Francesc, La Tortuga, Santa Cristina en Fenals.

Lucas Fox biedt een scala Costa Brava onroerend goed te koop en te huur aan in Blanes, waaronder eerste rang landgoederen, kust villa's, herenhuizen en appartementen

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile