Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Blanes

Zoek naar nieuwe panden

Blanes

Lucas Fox biedt een grote variatie onroerend goed aan, gaande van luxe villa’s met grote kavels tot eigentijdse, eerste lijns panden met spectaculair zee zicht.

Lucas Fox Costa Brava
Woningen en onroerend goed te koop in Blanes– Lucas Fox

Taxatie verzoek

Zoek uit wat uw woning waard is met een gratis waardebepaling van een lid uit ons ervaren vastgoed adviesteam.

Gratis woning taxatie

Blanes is de eerste grote stad ten noorden van Barcelona aan de Costa Brava, gelegen op een kleine afstand van twee luchthavens (Barcelona en Girona). Vaak wordt Blanes aangeduid als "de poort naar de Costa Brava". Het is een van de grotere steden langs de kust, met een geschatte bevolking van 40.000. Het is zowel populair bij internationale en nationale toeristen en bewoners. Blanes heeft een pittoreske haven, vele bars, restaurants, een bruisend nachtleven en vele recreatieve mogelijkheden waaronder zeilen, golfen en fietsen.

Blanes heeft aantrekkelijke stranden en de gebruikelijke toeristische activiteiten die men zou verwachten aan de Costa Brava. Ook is het beroemd om zijn mooie botanische tuinen en de exclusieve residentiële ontwikkelingen met uitzicht over de meest prachtige baaien, waaronder Cala Sant Francesc, La Tortuga, Santa Cristina en Fenals.

Lucas Fox biedt een scala Costa Brava onroerend goed te koop en te huur aan in Blanes, waaronder eerste rang landgoederen, kust villa's, herenhuizen en appartementen

Google map

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst