Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Cadaqués - Bay of Roses

Zoek naar nieuwe panden

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

De Baai van Roses is 16km breed en ligt in het uiterste puntje ten noordoosten van de Catalaanse kust. De kustplaatsen Roses, Castelló d'Empúries, Sant Pere Pescador en L'Escala vormen een ononderbroken keten van zandstranden langs de baai. De Montgrí Massif steunt de baai aan de ene kant en het ruige Cap de Creus National Park de andere kant. Diverse recreatieve activiteiten worden aangeboden in de baai van Roses, van wandelen in de Creus Cap tot duiken en zeilen in de baai. De stad Roses zelf heeft vele uitstekende visrestaurants, winkels en uitgaansgelegenheden.

Cadaqués ligt op het schiereiland Cap de Creus, een beschermd Nationaal Park onderworpen aan strikte wetten om zo zijn rustieke charme te behouden. Cadaqués zelf is gelegen op zo'n 25 kilometer ten oosten van Figueres en 10 km van de baai van Roses. Het wordt beschouwd als een van de meest pittoreske dorpen van de Costa Brava. Het huis van Salvador Dalí staat hier en is nu een museum. De tijdloze charme van dit voormalige vissersdorp is vereeuwigd door de werken van Dalí en Picasso.

Lucas Fox biedt een scala onroerend goed te koop en te huur aan in de baai van Roses en Cadaqués waaronder charmante herenhuizen, rustieke huizen en luxe villa's.

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile