Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Cadaqués - Bay of Roses

Zoek naar nieuwe panden

Cadaqués - Bay of Roses

Luxe vastgoed in Cadaques bay of Roses

Lucas Fox Costa Brava

Calle Forgas i Elias 6
17255 Begur
Spanje

Wilt u uw woning verkopen of verhuren?

Zoek uit wat uw woning waard is met een gratis waardebepaling van een lid uit ons ervaren vastgoed adviesteam.

Gratis woning taxatie

De Baai van Roses is 16km breed en ligt in het uiterste puntje ten noordoosten van de Catalaanse kust. De kustplaatsen Roses, Castelló d'Empúries, Sant Pere Pescador en L'Escala vormen een ononderbroken keten van zandstranden langs de baai. De Montgrí Massif steunt de baai aan de ene kant en het ruige Cap de Creus National Park de andere kant. Diverse recreatieve activiteiten worden aangeboden in de baai van Roses, van wandelen in de Creus Cap tot duiken en zeilen in de baai. De stad Roses zelf heeft vele uitstekende visrestaurants, winkels en uitgaansgelegenheden.

Cadaqués ligt op het schiereiland Cap de Creus, een beschermd Nationaal Park onderworpen aan strikte wetten om zo zijn rustieke charme te behouden. Cadaqués zelf is gelegen op zo'n 25 kilometer ten oosten van Figueres en 10 km van de baai van Roses. Het wordt beschouwd als een van de meest pittoreske dorpen van de Costa Brava. Het huis van Salvador Dalí staat hier en is nu een museum. De tijdloze charme van dit voormalige vissersdorp is vereeuwigd door de werken van Dalí en Picasso.

Lucas Fox biedt een scala onroerend goed te koop en te huur aan in de baai van Roses en Cadaqués waaronder charmante herenhuizen, rustieke huizen en luxe villa's.

Google map

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst