Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Playa de Aro

Zoek naar nieuwe panden

Playa de Aro

Lucas Fox heeft een breed scala aan onroerend goed te koop Playo de Aro, inclusief villa’s aan de kust, stadswoningen en appartementen.

Lucas Fox Costa Brava
Woningen en onroerend goed te koop in Playa de Aro –LucasFox

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

De bruisende kustplaats Playa de Aro ligt op slechts 100 km van Barcelona en 30 km van Girona en de internationale luchthaven. Het voormalige vissersdorp, Playa de Aro, is nu een stijlvolle badplaats, populair zowel bij de lokale bevolking als internationale bezoekers. De stad biedt uitgebreide mogelijkheden om te winkelen en heeft talrijke bars, restaurants en cafés. De stad heeft ook een bruisend nachtleven.

Ten zuiden van Playa de Aro is de Port d'Aro jachthaven en naar het noorden is de exclusieve Torrevalentina woonwijk. Landinwaarts is de exclusieve woonwijk van Mas Nou met een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee.

Lucas Fox biedt een scala Costa Brava vastgoed te koop en te huur aan in Playa de Aro, met kust villa's, herenhuizen en appartementen.

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile