Wij helpen u om de ideale woning te vinden in S'Agaró - La Gavina

Zoek naar nieuwe panden

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

S'Agaró is een mooie chique badplaats aan de Costa Brava, gelegen tussen de kustplaatsen van Sant Feliu de Guíxols en Playa de Aro. De baai van S'Agaró beschikt over het prachtige strand van Playa de Sant Pol, die ooit de vakantiebestemming bij uitstek voor Hollywood-sterren (Sinatra, Bogart en Bacall) was en de baai blijft haar exclusieve sfeer behouden.

Aan de noordkant van het Sant Pol-strand is de La Gavina (S'Agaró Vell) woonwijk. Een opkomend afgezet gebied dat is uitgerust met het 5-sterrenhotel La Gavina en een deel van het duurste en meest luxe kust vastgoed in de Costa Brava.

Lucas Fox biedt een scala Costa Brava onroerend goed te koop en te huur aan in S'Agaró, met inbegrip van kust villa's, herenhuizen, appartementen, luxe huizen en kavels in het exclusieve La Gavina.

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile