Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Sant Feliu de Guíxols - Punta Brava

Zoek naar nieuwe panden

Sant Feliu de Guíxols - Punta Brava

Lucas Fox biedt een selectie van eerste klas vastgoed aan in Sant Feliu de Guixols, gaande van luxueuze stadswoningen en appartementen tot kustvilla’s in de hogere nieuwbouw klassen in Punta Brava.

Lucas Fox Costa Brava
Woningen en onroerend goed te koop in Sant Feliu de Guixols

Taxatie verzoek

Zoek uit wat uw woning waard is met een gratis waardebepaling van een lid uit ons ervaren vastgoed adviesteam.

Gratis woning taxatie

Sant Feliu de Guíxols is een charmante badplaats gelegen in het hart van de Baix Empordà in de provincie Girona, slechts een uur ten noorden van Barcelona en 35 km van Girona internationale luchthaven. De stad staat bekend om zijn prachtige boulevard langs het mooie zandstrand, de jachthaven (een van de grootste in de omgeving), de dagelijkse markt en mooie Rambla. De kustlijn strekt zich uit tot 10 kilometer ten zuiden van de stad met vele mooie kleine zandstranden beschut tussen de dennenbossen.

5 km ten zuiden van de stad is de up-coming woonwijk van Punta Brava. Met prachtige luxe ontwikkelingingen op de klif wordt het gezien als het meest exclusieve vastgoed langs het kustgebied van de Costa Brava.

Lucas Fox biedt een scala Costa Brava onroerend goed te koop en te huur aan in en rond Sant Feliu de Guíxols, waaronder luxe kust villa's, herenhuizen, appartementen en luxe villa's in de exclusieve Punta Brava woonwijk.

Google map

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst