Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Girona

Zoek naar nieuwe panden

Girona

Lucas Fox biedt een uitstekende selectie vastgoed te koop en te huur aan in heel de provincie Girona, variërend van grote landgoederen en boutique hotels tot charmante stenen huizen, bouwkavels en ruïnes

Lucas Fox Costa Brava
Woningen en onroerend goed te koop in Girona – Lucas Fox

Geselecteerde woning in Girona

Niet echt wat u zoekt?
Bekijk meer eigendommen te koop in Girona

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

Glooiende landschappen, een middeleeuwse stad, verborgen stranden, de Pyreneeën en Frankrijk binnen handbereik.

Lucas Fox exploiteert haar Girona vastgoed vanuit het Costa Brava kantoor. Van de brede selectie vastgoed ligt de meerderheid van de woningen binnen 40 minuten rijden van de prachtige middeleeuwse stad Girona.

Het vastgoed loopt uiteen van grote landgoederen, boutique hotels, gerestaureerde Catalaanse masias en kastelen tot charmante stenen huizen , bouwkavels en ruïnes. Belangrijke gebieden zijn de Baix Empordà, de Alt Empordà, El Gironès, de Pla de l'Estany en Garrotxa.

Gelegen in het noordoostelijke puntje van Spanje vind je Girona, hier loop je door een wirwar van oude arcade huizen met een middeleeuwse geschiedenis. Het is ingeklemd tussen Frankrijk, Barcelona en de Middellandse Zee waardoor het ideaal is voor strandvakanties, uitstapjes naar de Pyreneeën, gemakkelijke toegang tot Frankrijk en een tripje naar Barcelona. Gerona is met name een populaire dagtrip bij toeristen die in de zomermaanden aan de Costa Brava verblijven. Die komen naar de stad toe om er heerlijk op een terrasje te zitten, te slenteren door de prachtige smalle winkelstraatjes of om één van de leuke musea van de stad te bezoeken. Girona heeft koele winters en warme zomers en de natuurlijke omgeving is groener dan in het zuiden.

Google map

Bekijk andere aanbevolen locaties in Girona.

Lucas Fox biedt een uitgebreid portfolio aan eigendommen in Girona.

Voor meer informatie over onze locaties of eigendommen, contacteer ons hoofkantoor.

Lucas Fox Costa Brava

Calle Forgas i Elias 6
17255 Begur
Spanje

tel. (+34) 872 22 32 62
fax (+34) 933 041 848
[email protected]

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile