Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Granada

Zoek naar nieuwe panden

Granada

Lucas Fox heeft een brede selectie aan onroerend goed te koop in Granada, gaande van landhuizen, gezinswoningen in de stad tot stadsappartementen.

Lucas Fox Marbella
Woningen en onroerend goed te koop in Granada – Lucas Fox

Taxatie verzoek

Zoek uit wat uw woning waard is met een gratis waardebepaling van een lid uit ons ervaren vastgoed adviesteam.

Gratis woning taxatie

Granada is gevestigd in het hartje van Andalucía en is één van Spanjes belangrijkste bestemmingen. Gekroond door het prachtige Alhambra Palace, een werelderfgoed site en op nog geen uur rijden van de stranden van Andalucía en de skipistes in de Sierra Nevada. 

Vastgoed in Granada is in trek door de strategische locatie. De stad bestaat uit vele binnenplaatsen met een unieke mix van Romeinse en Arabische architectuur die door iedereen geliefd en bewonderd wordt.
De lokale bewoners hebben een goede levensstandaard door de voortreffelijke gezonde lokale keuken, een geweldig klimaat en een overvloed aan cultuur en vermaak in de aanbieding. 

Op minder dan een uur rijden van Granada City en de luchthaven, bevindt zich Jaén, in de bergen van Santa Catalina, omgeven door het platte land, pittoreske dorpjes en olijfgaarden. De streek wordt gezien als de hoofdstad van de olijfolie of het vloeibare goud, zoals de inwoners het zelf noemen. Door het warme Mediterrane klimaat en een groeiend toeristische cultuur, heeft Jaén alles voor degene die een woning zoeken onder de zon. 

Lucas Fox biedt een breed scala aan onroerend goed, met onder andere stadsappartementen, nieuwbouwprojecten, plattelands vastgoed en familiewoningen. Waar men ook beslist om vastgoed te kopen in Granada, het zal altijd binnen rijafstand zijn van de stranden van de Costa Tropical en de skipistes van de Serra Nevada, wat van vastgoed in Granada een fantastische investering maakt met de mogelijkheid tot verhuring als extra inkomsten. 

Google map

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst