Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Ibiza Town

Zoek naar nieuwe panden

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

De hoofdstad Ibiza stad is ongetwijfeld de meest spannende en levendige plek op het eiland gedurende de dag en nacht. Hier sta je schouder aan schouder met internationale beroemdheden in de vele clubs, bars en restaurants. Hier geniet je van al de enegie en sfeer die Ibiza tot een wereldberoemde bestemming hebben gemaakt. Je mag hier dan wel geen strand vinden, maar na een ontspannen tien minuten wandelen beschikt de stad over een mooie jachthaven, het groene Plaza del Parque en de historische oude stad met zijn traditionele gebouwen en een spectaculair uitzicht.

Lucas Fox biedt een scala luxe woning te koop en te huur aan in de stad Ibiza. En ook helpen wij eigenaren in Ibiza met het verkopen van hun vastgoed aan lokale en internationale klanten. Luxe appartementen, herenhuizen, penthouses, appartementen en strand villa met uitzicht op zee of land bevinden zich in de portfolio van Lucas Fox.

Ibiza-stad heeft een uitstekende toegang tot de internationale luchthaven, die op slechts 20 minuten rijden is. Omdat Ibiza stad het sociale en culturele centrum van het eiland is, zijn de vakantie- en permanente huizen altijd heel geliefd. Er is hier totaal geen nieuwbouw wat betekent dat het bestaande vastgoed een solide toekomstige investering blijft.

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile