Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Ibiza Town

Zoek naar nieuwe panden

Ibiza Town

Luxe vastgoed in Ibiza Stad

Lucas Fox Ibiza
Woningen en onroerend goed te koop in Ibiza Town – Lucas Fox

Taxatie verzoek

Zoek uit wat uw woning waard is met een gratis waardebepaling van een lid uit ons ervaren vastgoed adviesteam.

Gratis woning taxatie

De hoofdstad Ibiza stad is ongetwijfeld de meest spannende en levendige plek op het eiland gedurende de dag en nacht. Hier sta je schouder aan schouder met internationale beroemdheden in de vele clubs, bars en restaurants. Hier geniet je van al de enegie en sfeer die Ibiza tot een wereldberoemde bestemming hebben gemaakt. Je mag hier dan wel geen strand vinden, maar na een ontspannen tien minuten wandelen beschikt de stad over een mooie jachthaven, het groene Plaza del Parque en de historische oude stad met zijn traditionele gebouwen en een spectaculair uitzicht.

Lucas Fox biedt een scala luxe woning te koop en te huur aan in de stad Ibiza. En ook helpen wij eigenaren in Ibiza met het verkopen van hun vastgoed aan lokale en internationale klanten. Luxe appartementen, herenhuizen, penthouses, appartementen en strand villa met uitzicht op zee of land bevinden zich in de portfolio van Lucas Fox.

Ibiza-stad heeft een uitstekende toegang tot de internationale luchthaven, die op slechts 20 minuten rijden is. Omdat Ibiza stad het sociale en culturele centrum van het eiland is, zijn de vakantie- en permanente huizen altijd heel geliefd. Er is hier totaal geen nieuwbouw wat betekent dat het bestaande vastgoed een solide toekomstige investering blijft.

Google map

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst