Wij helpen u om de ideale woning te vinden in San Antonio

Zoek naar nieuwe panden

San Antonio

Luxe vastgoed in San Antonio, Ibiza

Woningen en onroerend goed te koop in San Antonio –Lucas Fox

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

San Antonio is de op een na grootste stad van het eiland en is gelegen aan de westkust. Het heeft een haven met boten die reizen naar de verschillende lokale stranden aanbieden. Ook zijn er veerboten die tripjes naar het nabijgelegen eiland Formentera aanbieden.

San Antonio is het meest bekend om zijn bruisende nachtleven in de zomer maanden. Toch kunnen stellen genieten van een wandeling langs de mooie met palmbomen omzoomde boulevard en het hele jaar door kijken naar de beroemde zonsondergangen bij Café del Mar. San Antonio is een populaire keuze bij de internationale vakantiegangers evenals voor degenen die permanent naar het eiland zijn gekomen. Hier vinden ze een oase van prachtige stranden, lekker eten, een bruisend nachtleven en internationale scholen.

Lucas Fox bied een scala luxe onroerend goed te koop en te huur aan in San Antonio, met luxe huizen en villa's met uitzicht op zee, appartementen en penthouses in het strand gebied van Cala Gracio, Cala Salada en Cala Moli. San Antonio blijft een uitstekende lange termijn investeringen in onroerend goed.

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile