Wij helpen u om de ideale woning te vinden in San José

Zoek naar nieuwe panden

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

San Jose, in het zuiden van Ibiza, ligt op zo'n 17 kilometer van Ibiza-stad en 10 minuten van de luchthaven van het eiland. Het heeft een rustigere en meer traditionele Ibiza lifestyle met de prachtige natuurlijke schoonheid van het binnenland van Ibiza. Het traditionele witgekalkte dorpje San Jose is het enige dorpje zonder een toeristisch centrum en heeft daardoor juist veel van zijn charme behouden. De stad en de stranden zijn gemakkelijk te bereiken. Ook de nabijheid van de haven en de luchthaven maken het voor internationale klanten gemakkelijk.

Lucas Fox biedt een scala luxe onroerend goed te koop en te huur aan in San Jose, waaronder appartementen, land villa's, golf woningen en kavels met bouwvergunningen.

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile