Wij helpen u om de ideale woning te vinden in San Juan

Zoek naar nieuwe panden

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

San Juan is een mooi klein stadje dat wordt gekenmerkt door zijn kronkelende straatjes en kerk uit de 18e eeuw. Het noorden van Ibiza staat bekend om zijn rust en het wordt minder beïnvloed door het toerisme. San Juan is het meest noordelijk gelegen dorp van het eiland met enkel het rustige strand van Cala San Vicente en één van de populairste visrestaurants van het eiland. Mensen worden aangetrokken naar San Juan door de rust, alternatieve vibe en haar mooiste straat met zijn bloembedden, geplaveide paden en aantrekkelijke huizen. Hoewel het in San Juan voelt alsof het ver verwijderd is van de nachtclubs en de drukke straten van Ibiza stad is niets ooit lang rijden op het eiland. De luchthaven ligt op 31 kilometer van San Juan en de hoofdstad van het eiland op slechts 22 kilometer.

Lucas Fox biedt een scala van onroerend goed te koop aan in San Juan, met luxe appartementen, penthouses, villa's en landgoederen.

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile