Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Arenys de Munt

Zoek naar nieuwe panden

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

De huizen in Arenys de Munt bevinden zich in een heuvelachtige stad, direct achter de kustplaats Arenys de Mar, aan de noordelijke rand van de Costa del Maresme en tussen Caldes d'Estrac en Canet de Mar.

Dit gebied staat bekend als de toegangspoort tot de Costa Brava. Het is op slechts 10 km van Mataro en op maar 45 km van het centrum van Barcelona en heeft handige weg- en treinverbindingen naar beide. De nabijheid van de stad Barcelona, de luchthaven en de prachtige stranden van de Costa Brava's maken dit een ideale locatie voor een vakantie huis of tweede woning die het hele jaar door gebruikt kan worden.

De rustige heuvelachtige locatie van Arenys de Munt biedt haar bewoners een prachtig uitzicht over de kust. Bovendien zijn er eindeloze mogelijkheden om te wandelen, paardrijden en mountainbiken. Het schilderachtige centrum van Arenys de Munt is voorzien van alle noodzakelijke diensten en gemakken. Op slechts 4 kilometer van de heuvel, Arenys de Mar, strekken de natuurlijke stranden zich uit. Langs het strand loopt een prachtige promenade die leidt naar een vissershaven met bruisende visveilingen en een eigen aanlegsteiger. De prachtige haven geeft booteigenaren, een scala recreatieve activiteiten op zee en een aantal uitstekende visrestaurants.

Het vastgoed in Arenys de Munt zijn vaak vrijstaande huizen, villa's en een aantal appartementen. Deze panden zijn onlangs gerenoveerd maar een aantal kunnen nog kleine aanpassingen vereisen. We hebben ook een aantal scherp geprijsde panden in de aanbieding die ideaal zijn voor het opnieuw ontwikkelen van een huis. Dit kunt u naar eigen smaak en persoonlijke visie ontwerpen. Hierdoor kunt u maximaal genieten van het leven in dit bergdorpje en heeft u gemakkelijke toegang tot zowel Barcelona als Noord-Spanje.

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile