Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Cabrils

Zoek naar nieuwe panden

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

Het dorp Cabrils dateert uit de vroege jaren 1300 en de huidige gebouwen zijn een mix van antieke stenen gebouwen en gerenoveerde goede woningen.

Vastgoed dat te koop is in Cabrils bestaat onder andere uit landhuizen, sportieve landgoederen, hobby boerderijen en agrarisch vastgoed. Op verschillende momenten door het jaar heen staan grote delen van de rozen in bloei. Hierdoor ontstaat er een prachtige achtergrond bij aankomst in uw Cabrils woning.

Met stranden gelegen in het volgende district blijft Cabrils toch het hele jaar door een rustig landelijk dorpje in de Costa Brava.

Vastgoed dat te koop en te huur staat in Cabrils is geschikt als vakantiehuis, lifetsyle huis en pensioenhuis.

Neem contact op met Lucas Fox voor een persoonlijke shortlist van het vastgoed in Cabrils dat het best bij u past. Of bekijk de lijst onroerend goed op deze pagina.

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile