Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Caldes d'Estrac

Zoek naar nieuwe panden

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

Caldes d'Estrac is een gebied gelegen aan de rand van Barcelona, in de buurt van Girona en wordt beschouwd als een unieke paradijs met het beste van alle werelden. De ongerepte stranden bieden het beste van de kust levensstijl en het charmante dorpje heeft een mix van prachtige modernistische en gotische architectuur. Door zijn prachtige baden en de rust heeft het dorpje de reputatie als kuuroord gekregen. Een reeks land- en tuinbouw events het hele jaar door hebben geleid tot het opbloeien van de restaurant scene. Het gebied is perfect voor mensen die op zoek zijn naar outdoor avontuur en liefhebbers van meer culturele activiteiten.

Lucas Fox is gespecialiseerd in zowel koop en huur woningen in Caldes d'Estrac. We hebben een selectie van vakantie- en permanente woningen. De meeste zijn vrijstaande onafhankelijke luxe villa's en herenhuizen in de nabijheid van de kust die zijn en omgeven door parken. We hebben ook strand penthouses en appartementsuites direct op het strand in Caldes d'Estrac (Caldes d'Estrac) te koop en te huur. Bovendien hebben we ook bouwkavels in dit gebied voor het ontwikkelen van u droomhuis.

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile