Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Sant Vicenç de Montalt

Zoek naar nieuwe panden

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

Lucas Fox is gespecialiseerd in koop en huur onroerend goed in Sant Vicenç de Montalt. Het vastgoed in Sant Vicenç de Montalt bestaat uit moderne huizen op grote stukken land, gerestaureerde woningen en vrijstaande villa's.

Net als veel andere gebieden in de Costa del Maresme zal het onroerend goed in Sant Vicenç de Montalt voornamelijk bestaan uit vrijstaande huizen met terrassen, privé-tuinen, zwembaden en overdekte parkeerplaatsen.

Het gebied is pas recent ontdekt door de luxe kopers. Er is een goede mix tussen nieuwe gebouwen en een aantal scherp geprijsde nog te renoveren panden op grotere blokken. Deze zijn ideaal voor een koper die vastgoed naar eigen smaak zou willen ontwikkelen.

Vastgoed in Sant Vicenç de Montalt wordt omringd door het natuurpark van Montnegre, die leidt naar een lange strook van ongerepte stranden met kristalheldere wateren. Door de nabijgelegen golfbaan en sportcentra zijn er het hele jaar door activiteiten in de buitenlucht, waaronder 4-wiel rijden, wandelen, paardrijden en zeilen.

De aangrenzende jachthaven in Sant Andreu de Llaveneres is toegankelijk voor de personen die in Sant Vicenç de Montalt blijven. Een reeks van festivals markeren de jaarlijkse kalender in Sant Vicenç de Montalt, inclusief gastronomische feesten, ambachtelijke en folkloristische markten en een middeleeuws feest. Ook antiekmarkten worden regelmatig gehouden in het gebied rond Can Boada.

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile