Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Sant Andreu de Llavaneres

Zoek naar nieuwe panden

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

St Andreu de Llavaneras is een welvarende kustplaats aan de Costa del Maresme en fungeert als een gateway tussen de bruisende stad Barcelona en de prachtige Costa Brava. Het omliggende landschap is goed bewaard gebleven waardoor het een bevoorrechtezone is voor het verwerven van een tweede woning of een sportief landgoed. Het vastgoed in St Andreu de Llaveneras heeft bijna exclusieve toegang tot de plaatselijke promenade en de onberispelijke zandstranden waar zelf is de zomermaanden weinig bezoekers te vinden zijn. Hierdoor biedt het veel privicy en rust.

Het vastgoed in St Andreu de Llaveneras bestaat uit grote landgoederen en villa's met royale percelen rondom het hoofdgebouw.

Neem contact op met Lucas Fox voor een persoonlijke shortlist van het vastgoed in St Andreu de Llavaneras dat het best bij u past. Of bekijk de lijst met panden op deze pagina.

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile