Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Tiana / Mas Ram

Zoek naar nieuwe panden

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

Het traditionele dorp Tiana met zijn historische karakter is gemakkelijk te bereiken vanuit het centrum van Barcelona en de luchthaven.
Tiana heeft een aantal in het oog springende stenen herenhuizen, historische villa's en meer recentere designer woningen gebouwd voor Europeanen die op zoek zijn naar tweede huis.

De Tiana woningen hebben grote stukken land en er staan vaak meerdere gebouwen op het erf. De meer recente woningen in Tiana bieden zelfstandige huisvesting, buitenruimtes met zowel terrassen en gazons, zwembaden en gastvertrekken.

Lucas Fox is gespecialiseerd onroerend goed in Tiana. We hebben een selectie van appartementen, prive villa's en woningen te koop en te huur in Tiana. Wij bieden ook de individuele diensten en ondersteuning aan vastgoedeigenaren die hun eigendom willen verkopen in Tiana. Woningen zijn geschikt als vakantiehuizen, lifetsyle huizen en pensioenhuizen.

Neem contact op met Lucas Fox voor een persoonlijke shortlist van het vastgoed in Tiana dat het best bij u past. Of bekijk de lijst met panden op deze pagina.

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile