Wij helpen u om de ideale woning te vinden in Penedès

Zoek naar nieuwe panden

Penedès

Luxe vastgoed in Penedes

Lucas Fox Sitges
Woningen en onroerend goed te koop in Penedès – Lucas Fox

Verkoop uw woning zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs

We have a growing database of national and international clients actively looking to buy or rent property in Spain, Andorra and Portugal. Our in-house analytics team are experienced in pinpointing the right buyers or tenants for your property to ensure we can sell or rent your home faster.

Gratis taxatie van uw woning

Penedés is een beroemd Catalaans wijngebied dat zich op slechts 40 minuten van de bruisende stad Barcelona bevind. Deze prachtige landelijke locatie biedt bewoners het beste van beide werelden. De locatie biedt een idyllisch uitzicht over de wijngaarden en koestert de rust en charme van de traditionele mediterrane dorpen. Ondanks de rust is het toch dichtbij de drukte van Barcelona en de prachtige stranden van de Garraf. Diverse soorten onroerend goed zijn hier beschikbaar op uitgerekte kavels, inclusief renovatieprojecten en luxe landgoederen met oneindige mogelijkheden. De nabijheid van Sitges en Barcelona maken woningen in Penedés een uitstekende lange termijn investering.

De wereldberoemde badplaats Sitges ligt op ongeveer 30 minuten rijden en heeft veel te bieden. Het heeft stranden, restaurants, internationale scholen en een prachtige jachthaven. Het jaarlijkse Sitges Film Festival en carnaval trekt bezoekers uit de hele wereld.

Lucas Fox heeft een aantal exclusieve woningen te huur en te koop in Penedés.

Google map

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst
Mobile