PRT5644 Verkocht
548,000 Retail Verkocht

Excellent Retail te koop in Lisbon City, Portugal

  • Slaapkamers 0
  • Badkamers 0

Deze woning maakt deel uit van de Ourique Presitge Gebouwen, Lisbon City, Portugal ontwikkeling. Een nieuwbouw project van Gebouwen te koop in Lisbon City, Portugal beschikt over prijzen vanaf €1,150,000

Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Een nieuwbouw project van Gebouwen te koop in Lisbon City, Portugal beschikt over prijzen vanaf €1,150,000

Deze unieke nieuwbouwproject in Lissabon biedt een selectie van appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers die opvallen door hun verfijnde en stijlvolle design en hoogwaardige afwerking. De woningen combineren comfort en gemak met een luxe levensstijl.

Een opvallend kenmerk van de woningen zijn de terrassen met een prachtig uitzicht op Lissabon en de perfecte ruimte om te ontspannen en te genieten van de unieke locatie, in de buurt van de rivier de Taag en de groene heuvels van Monsanto. Het prachtige dakterras heeft een zwembad, een fitnessruimte en veel ruimte om te ontspannen.

Campo de Ourique is rijk aan historische en culturele traditie en een gastvrije en huiselijke sfeer, een ideale keuze voor een nieuw huis in Portugal.

Ligging

Deze nieuwbouwproject is gelegen in het hart van Lissabon, omringd door cafés, gastronomische restaurants, groene ruimten en een hele reeks winkels. Het gebied biedt alles wat je zou hopen voor een leven in de stad met een duidelijk traditioneel gevoel.

PRT5644 €548,000

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst