BCN7805
315,000 Appartement Te koop

Nieuwbouw 1 Slaapkamer Appartement te koop in El Born, Barcelona

  • Slaapkamers 1
  • Badkamers 2
  • Woonoppervlakte 59m²

Geweldige kans om dit moderne appartement te kopen met 1 dubbele suite in een onlangs gerestaureerd historisch gebouw. Ideale investeringsmogelijkheid. Mogelijkheid om een ​​tweede slaapkamer te creëren.

Dit stijlvolle appartement is onlangs gerenoveerd met hoogwaardige materialen en een geweldig design. Het is gelegen op de eerste verdieping van een gebouw gebouwd vóór 1900, dat in 2017 volledig werd gerestaureerd en daarom als een nieuwbouw wordt beschouwd.

Het pand heeft zowel historische als moderne kenmerken, met hoge plafonds, houten balken, houten vloeren en nieuw houtwerk met respect voor de esthetiek van de locatie. Het appartement profiteert van natuurlijk licht en airconditioning.

Het ontwerpconcept van het appartement is dat van een open loft. We komen het appartement binnen door het daggedeelte, waar we de woon-eetkamer met keuken in één ruimte vinden, en een deur naar het gastentoilet. Een grote schuifdeur scheidt de dagruimte van de slaapkamer met een tweepersoonsbed met ingebouwde kledingkast en toegang tot de grote 3-delige badkamer met een douche. Bovendien zou het gemakkelijk zijn om een ​​tweede slaapkamer te maken.

Vanwege de locatie in het centrum van Barcelona, ​​is deze accommodatie ideaal voor beleggers, met een brutorendement van 5%. Het zou ook een uitstekende tweede woning zijn.

Het appartement heeft een bebouwde oppervlakte van 60,54 m² en een bruikbare oppervlakte van 46,37 m².

Eigenschappen

  • Monumentale details

Indeling

  • Woon-eetkamer met keuken
  • 1 gastentoilet
  • 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en een inbouwkast
  • En-suite badkamer met douche

Ligging

Het appartement is gelegen in de wijk Born Alto van Barcelona, ​​naast Mercat de Santa Caterina. Het ligt in de buurt van Plaça Sant Jaume.

BCN7805 €315,000

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst