BCN7060 Gereserveerd
Prijs op aanvraag Appartement Te koop

Nieuwbouw 2 Slaapkamer Appartement met 13m² terras te koop in Eixample Rechts

  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 2
  • Woonoppervlakte 123m²
  • Terras 13m²

Deze woning maakt deel uit van de Girona Apartments Appartementen, Eixample Rechts, Barcelona ontwikkeling. Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Eixample Rechts, Barcelona beschikt over prijzen vanaf €1,475,000 en huur rendement van 3%

Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Eixample Rechts, Barcelona beschikt over prijzen vanaf €1,475,000 en huur rendement van 3%

Gloednieuwe appartementen op de eerste en vierde verdieping van 134 tot 193 m² in een elegant Modernista-gebouw van Enric Sagnier nabij Passeig de Gracia, Palau de la Musica en alles wat het stadscentrum te bieden heeft.

Deze exclusieve appartementen met 2 en 3 slaapkamers hebben een licht interieur en ruime woonruimtes, 2 of 3 royale badkamers en open keukens; ideaal voor het moderne gezinsleven. Hoogwaardige afwerking en aantrekkelijke, neutrale decorelementen en opslagruimten zijn beschikbaar in de kelder van het gebouw.

Bovendien kunnen bewoners van Girona Apartments genieten van zonnebaden, zwemmen en trainen zonder het huis te verlaten dankzij het prachtige zwembad op het dak en de tuin en het zwembad en de gymzaal op de begane grond.

Verwachte leverdatum - 1Q - 2019

highlights

  • Uitstekende locatie in het centrum
  • In een prestigieus Modernista-gebouw van Enric Sagnier
  • 2 slaapkamers / 2 badkamers of 3 slaapkamers / 3 badkamers
  • 2 gemeenschappelijke zwembaden en een fitnessruimte

Ligging

Fantastische nieuwbouwproject in het hart van de wijk Eixample Rechts van Barcelona, ​​op een van de beste hoeken van de stad, waar Carrer Girona en Ronda Sant Pere elkaar ontmoeten.

Deze onovertroffen centrale locatie zorgt ervoor dat u slechts enkele minuten verwijderd bent van belangrijke plaatsen zoals Plaça Catalunya, Ciutadella Park, Liceu, Palau de la Musica, Passeig de Gracia en Port Vell.

Het gebied is bezaaid met elegant gerestaureerde Modernista-gebouwen met spectaculaire gevels en een schat aan winkels, restaurants, cafés en allerlei soorten diensten.

Een toplocatie in de stad Barcelona.

BCN7060

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst