LFS4180 Verkocht
2,300,000 Appartement Verkocht

Luxe vastgoed te koop in Eixample, het centrum van Barcelona met 6 slaapkamers, een prachtig uitzicht, 2 parkeerplaatsen.

  • Slaapkamers 6
  • Badkamers 4
  • Woonoppervlakte 411m²

Dit is een fantastische gelegenheid om een zeer ruime hoge verdieping appartement in een gewilde locatie, op loopafstand van Paseo de Gracia.

Dit prachtige appartement te koop in Eixample heeft een oppervlakte van 411 m2 met grote ruimtes zodat er een prachtige familie thuis gecreërd kan worden. Het bestaat uit 5 grote slaapkamers en service wijken, evenals een extra studie en bibliotheek.
Het gebouw heeft een conciërge en is voorzien van 2 parkeerplaatsen, een zeldzaamheid in het gebied.
Het is op een steenworp afstand van de Paseo de Gracia en de woning heeft een fantastisch uitzicht zowel vanuit de achterste en voorste.

Eigenschappen

  • Prive garage
  • Lift
  • Parkeerplaats
  • Berging
  • Dichtbij openbaarvervoer

Indeling

Het appartement bestaat uit:
- Een spectaculaire entree hal
- Bibliotheek
- Studie
- Lounge
- Eetgedeelte
- Keuken en service kwartalen
- Gastenbadkamer
- Master slaapkamer met ensuite badkamer
- 4 slaapkamers
- 1 grote badkamer

Extra's

- Zeer gewilde locatie in Eixample
- Schitterend uitzicht
- Hoge verdieping appartement
- Goed verdeeld met veel licht door
- In goede staat
- Grote ruimtes
- 2 parkeerplaatsen
- Camperplaats

Ligging

Bevoorrechte locatie aan de Calle Roselló met Avenida Diagonal aan de voorkant van "La Casa de les Punxes" met gemakkelijke toegang tot winkels, cafés, restaurants evenals de Paseo de Gracia. Het openbaar vervoer en de metro zijn binnen een 1 Min. lopen.

''Eixample'' wat in het Catalaans 'uitbreiding' betekent, is de meest centraal gelegen wijk van Barcelona. Het gebied wordt gekenmerkt door het rasterpatroon waarin de straten zijn ontworpen, met de visie van de architect Ildefons Cerdà. Met de behoeften van de bewoners is ook rekening gehouden waardoor er nu scholen, ziekenhuizen en markten op bijna elke paar straten te vinden zijn. Het Art Nouveau en de modernistische architectuur domineert het gebied. Met name het werk van Antoni Gaudí is hier veel te vinden onder andere La Sagrada Família, Casa Batlló en La Pedrera. Er zijn ook veel nieuwe gebouwen, evenals kantoren, markten, restaurants, hotels, bioscopen en internationale designer winkels. Het is ook de centrale zakenwijk van de stad waar de Stock Exchange en de hoofdkantoren van banken zijn gevestigd. De belangrijkste straat Paseo de Gracia verdeelt de wijk in 'Eixample Links' en 'Eixample Right' en gaat over in de wijk Gracia.

Bekijk meer woningen die te koop zijn in Eixample

Energie certificaat

Energie certificaat E
LFS4180 €2,300,000

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst