CBR11748 Verkocht
1,600,000 Perceel Verkocht

Perceel te koop in Sant Feliu de Guíxols - Punta Brava, Costa Brava

  • Slaapkamers 0
  • Badkamers 0
  • Woonoppervlakte 2,551m²

De enige eerste lijn plot die momenteel te koop is in Punta Brava. Potentieel om een ​​eigendom van maximaal 510m² te bouwen.

Een van de weinige eerste lijns bouwpercelen die nog te koop is in de Costa Brava en de enige eerste lijnkavel die momenteel beschikbaar is om te kopen in de exclusieve woonwijk Punta Brava nabij Sant Feliu de Guixols. Het perceel op het zuiden geniet van een prachtig panoramisch uitzicht op zee en kijkt uit over de spectaculaire rotsformatie Punta d'en Bosc.

Het perceel ligt op slechts een paar kilometer ten zuiden van het kustplaatsje Sant Feliu de Guixols met zijn winkels, dagelijkse markt, strand en jachthaven. Ook slechts 35 km van de luchthaven van Girona en 100 km van de stad Barcelona.

Het op het zuiden gelegen perceel ligt op een steile helling en biedt de koper de kans om een ​​spectaculair klifhuis te bouwen in een van de meest exclusieve woonlocaties van de Costa Brava.

De bouwvoorschriften voor de bouw van een vrijstaand gebouw van maximaal 510m² verdeeld over twee niveaus met een maximale footprint van 255,10m².

Eigenschappen

  • Zeezicht

Indeling

Perceel van 2,551m². De bouwvoorschriften voor de bouw van een vrijstaand gebouw van maximaal 510m² verdeeld over twee niveaus met een maximale footprint van 255,10m².

Ligging

Perceel gelegen in de exclusieve woonwijk Punta Brava op enkele kilometers van het charmante kustplaatsje Sant Feliu de Guixols, waar een scala aan winkels en een dagelijkse markt is, evenals het strand en de jachthaven. De luchthaven van Girona ligt op 35 km afstand en de stad Barcelona op 100 km van de stad.

CBR11748 €1,600,000

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst