LFCDS391
Prijs op aanvraag Huis / Villa Te koop

Exclusieve 8-slaapkamer villa te koop in Sotogrande Alto, Andalusië, met een prachtig 360 graden panoramisch uitzicht over de zee en de bergen.

  • Slaapkamers 8
  • Badkamers 7
  • Woonoppervlakte 962m²
  • Perceeloppervlakte 8,800m²

Prachtige villa te koop in Sotogrande Alto, Andalucia, met 2 zelfstandige appartementen voor gasten, een grote tuin, een zwembad en een prachtig uitzicht op de zee.

De woning is gebouwd in 2007 en gelegen op een perceel van 8,800m² en grenzend aan een beschermd natuurgebied. De modern ingerichte villa ligt prachtig op het hoogste punt van Sotogrande Alto en biedt een schitterend 360 graden uitzicht op de zee en de bergen.

Het architectonisch ontwerp draait om de Feng Shui filosofie om te leven in harmonie met je omgeving en het milieu.

De grote keuken en de aparte eetkamer heeft zitplaatsen voor maximaal 16 gasten en kan worden gevonden in de Noordvleugel, samen met de personeelskamer en bijkeuken.

Het overdekte terras en de centrale binnenplaats sluiten aan op de kamers op de begane grond en heeft het uitzicht op zee en het zwembad. 3 van de ensuite slaapkamers, waaronder de master suite, zijn gelegen in de Zuid-vleugel op hetzelfde niveau, samen met een speelkamer voor de kinderen die kan worden omgezet naar nog een slaapkamer indien nodig. De master suite beschikt over een prachtige grote badkamer met een patio voor het buiten douchen.
Op de benedenverdieping zijn er 2 zelfstandige appartementen voor de gasten met volledige privacy en rust. Elk appartement beschikt over 2 slaapkamers met badkamer, samen met een woonkamer en keuken. De appartementen hebben elk hun eigen opritten en ingangen en er kunnen maximaal 10 gasten slapen.

Extra functies zijn onder andere een sauna, een jacuzzi en een fitnessruimte, een garage voor 3 auto's en een grote tuin.
Er is ook de mogelijkheid om 1.000 m² erbij te bouwen, hetzij op de dakterrassen of als vrijstaand gebouw binnen het uitgestrekte terrein.

Eigenschappen

  • Zeezicht
  • Terras
  • Tuin
  • Zwembad
  • Parkeerplaats

Indeling

Begane Grond:

- Entree hal

- Familie keuken

- Eetkamer

- Personeelskamer

- Bijkeuken

- Woonkamer

- 3 slaapkamers met badkamer

- Speelkamer voor de kinderen

- Buiten douche ruimte

- Terrassen

Benedenverdieping:

- 2 zelfstandige appartementen, elk met 2 slaapkamers met badkamer, een woonkamer en een keuken

- Sauna, jacuzzi en spa

- Garage

- opslag

Dak :

- Dak terrassen

Andere gebieden:

- Terrassen: 152,08 m2

- Patios: 393,63 m2

- Dakterras: 611,43 m2

- Zwembad: 115.00 m2

Extra's

- 8 slaapkamers met eigen badkamer

- Centrale verwarming en koeling

- Vloerverwarming

- Feng Shui architectuur door het hele huis

- Centrale patio en een fontein

- Panoramisch uitzicht op zee

- Buitenzwembad

- 2 zelfstandige appartementen voor gasten

- Gymnasium, sauna en jacuzzi

- Personeel ruimte

- Dakterras en binnenplaatsen

- Geïntegreerde B & O muzieksysteem

- Dak terrassen

- Mogelijkheid om 1.000 m² erbij te bouwen op het stuk grond

Ligging

Sotogrande is gevestigd in San Roque, Cádiz, en is de grootste particuliere residentiële ontwikkeling in Andalusië, op zo'n 25 km ten oosten van Gibraltar.

Er staan prachtige villa's met volgroeide tuinen en het biedt een spectaculair uitzicht op het omliggende platteland, de Middellandse Zee, de groene fairways en de rots van Gibraltar Marokko.

Het gebied heeft 5 golfbanen waaronder de Valderrama Golf Club waar de Europese Tour Volvo Masters gehouden wordt. In de omgeving zijn ook 6 wereldberoemde polo velden, 2 tennis en padel clubs, een rugbyclub, een zeilclub, stallen, een zeer populaire jachthaven, prachtige stranden en een internationale school.

Bekijk meer woningen die te koop zijn in Sotogrande.

Energie certificaat

Energie certificaat D
LFCDS391

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst