IBZ2784
3,750,000 Perceel Te koop

Perceel te koop in Formentera, Ibiza

  • Slaapkamers 0
  • Badkamers 0
  • Woonoppervlakte 400m²
  • Perceeloppervlakte 61,019m²

Een zeldzame kans om een ​​stuk grond in Formentera te verwerven met een vergunning om een ​​luxevilla te bouwen.

Een van de laatste grote kavels beschikbaar met een bouwvergunning op zijn plaats in de gewilde Formentera, het laatste paradijs op de Balearen. Het perceel heeft 61.019m² grond en er is een vergunning voor het bouwen van een huis van 400m² met een kelder van 400m² plus 200m² veranda's en zwembad. Het vlakke perceel ligt aan de kust en heeft toegang tot de zee en natuurlijke grotten aan de kust.

Het perceel geniet van rust en privacy en uitzonderlijke omstandigheden voor het planten van een wijngaard dankzij de bodem en het klimaat. 150.000 flessen uitstekende wijn kunnen slechts 4 jaar na het planten worden geproduceerd.

Het project voor het bouwen van een villa bevindt zich in een gebied op het platteland, met respect voor de beschermde gebieden en bossen. Bouwen is toegestaan ​​voor agrarische doeleinden met het doel biologische producten te produceren met een Formentera-certificaat van oorsprong.

Er is een schaapskooi en een waterstortplaats op het land die op zijn plaats moet worden gehouden.

Strenge gebouwbeheersing en milieubescherming maken dit eiland het enige overgebleven paradijs in de Middellandse Zee, waardoor dit een unieke kans is voor iemand om een ​​van de weinige grote moderne huizen op dit eiland te bezitten.

Verdere informatie over deze plot en de licentie is beschikbaar voor een geschikte koper.

Eigenschappen

  • Uitzicht op de bergen
  • Zeezicht
  • Uitzicht
  • Waterput

Indeling

Project beschikbaar om onroerend goed te bouwen over een oppervlakte van 400 m² + 400 m² kelder en 200 m² veranda en zwembad.

Ligging

Perceel grond te koop in Formentera, in Es Cap de Barbaria, vlakbij de zee.

10 minuten naar San Francesc.

Formentera, door velen beschouwd als de mooiste van de Balearen, is het laatste paradijs in de Middellandse Zee met kristalhelder blauw water en ongerepte kusten.

Dit unieke perceel ligt in het zuidelijke deel van het eiland tussen Sant Francesc en Cap de Barbaria.

IBZ2784 €3,750,000

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst