LFB329h Verkocht
Prijs op aanvraag Huis / Villa Verkocht

Villa's met een prachtig uitzicht te koop in een project op Ibiza

  • Slaapkamers 5
  • Badkamers 5
  • Woonoppervlakte 480m²
  • Perceeloppervlakte 1,007m²

Deze woning maakt deel uit van de Luxe huizen met uitzicht op zee in een uitzonderlijke nieuwe ontwikkeling ontwikkeling. Prachtig ontworpen villa's in een prive en veilige ontwikkeling. Uitzonderlijke design en kwaliteit. Op loopafstand van Cala Conta strand met uitzicht op zee en de zonsondergang. Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Prachtige villa's op loopafstand van het strand.

Deze nieuwe ontwikkeling in de gewilde omgeving van Cala Conta is een nieuw concept in luxe Ibiza woningen. De prachtige designer villa's met uitzicht op de prachtige zee en de zonsondergang van de westkust van Ibiza.
De 33 luxe villa's zijn gelegen in een prive-ontwikkeling, met een conciërge en onderhoudsdiensten voor aangeboden aan alle bewoners.
De woningen hebben 4 tot 5 slaapkamers en allemaal met een eigen badkamer met een woonoppervlakte van circa 465m2 plus 180m2 terrassen.
Elk huis zal worden afgewerkt volgens een zeer hoge standaard met natuurstenen muren, natuursteen en houten vloeren, kwaliteit badkamers en designer keuken.
De villa's hebben ook airconditioning, waterzuiveringssysteem, tuin irrigatiesysteem en domotica thuis management systeem. Alle woningen hebben een eigen parkeerplaats.
Alle villa's zullen wilen voltooid in 12 maanden vanaf de datum van de reservering.

Eigenschappen

  • Zeezicht
  • Terras
  • Tuin
  • Zwembad
  • Parkeerplaats
  • Nieuwbouw

Extra's

Kenmerken
· Beveiliging: De ontwikkeling is omheind met bemande beveiligingspoortjes. Er zijn veiligheid controles met verborgen camera's die strategisch staan opgesteld. De villa's zijn ideaal als tweede of derde woning die voor bepaalde tijd met een gerust hart achtergelaten kunnen worden door de eigenaar.
· Conciërge: Het heeft een volledige conciërge service, zoals je zou verwachten in een luxe villa. De conciërge zal zorg dragen voor het onderhoud, tuinieren en schoonmaken. Ze regelen ook de pick ups van de luchthaven en organiseren van alles, van massages tot kinderopvang en nog veel meer.
· Kwaliteit: De ontwikkeling heeft alleen de hoogste kwaliteit materialen (organische materialen indien mogelijk), professionele ambachtslieden en de meest geschikte vorm voor het milieu.
· Milieu: De ontwikkeling heeft watervallen en een weelderige vegetatie in de straten en de natuurlijke tuinen zijn ontworpen om de omgeving van Cala Conta na te bootsen. De villa's zijn ontworpen om het energieverbruik te minimaliseren door het gebruik van aardwarmte en zonne-energie. Water uit de woning wordt gerecycled voor gebruik in de irrigatie.

Ligging

De urbanisatie is gelegen in het gebied van Cala Conta en bevindt zich op loopafstand van het prachtige strand.
Cala Conta is een prachtige baai met het meest kristalheldere water van de Middellandse Zee. Life Magazine heeft het verkozen tot een van de mooiste stranden ter wereld.
Het is onderdeel van "Les Platges de Compte", een groep baaien in een omgeving van buitengewone natuurlijke schoonheid. Van daaruit kunt u de zonsondergang over de kleine eilanden van S'Espartar, des Bosc en Sa Conillera bekijken. De combinatie van de helderheid van het zand en de reflectie van de zon op de turquoise wateren, maken deze plek een paradijs het hele jaar door.
De stranden van Cala Codolar, Cala Vadella, Cala Tarida, Cala Carbo, Cala Bassa en Cala D'hort zijn allemaal binnen handbereik.
De stad San José ligt op slechts 10 minuten rijden, de luchthaven ligt op 15 minuten en de Ibiza stad ligt op 20 minuten.

LFB329h

Vergelijkbare woningen te koop in San José

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst

Mobile