LFMA520
377,000 Huis / Villa Te koop

Gloednieuw 2 en 3 slaapkamer appartementen te koop in een nieuwe residentiële ontwikkeling in Zuid-West Mallorca. Oplevering begin 2015.

  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 2
  • Woonoppervlakte 100m²

Nieuwe exclusieve residentiële ontwikkeling in Zuid-West Mallorca biedt 2 en 3 slaapkamer half vrijstaande huizen, allemaal met eigen terrassen en tuinen.

Deze luxe nieuwe woningen te koop in Camp de Mar zal worden gebouwd met behulp van de hoogste kwaliteit materialen.
De 2-slaapkamer eenheden zullen variëren van 86m² tot (plus tuinen en terrassen) 97m² en zal worden verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond heeft een woonkamer, keuken en terras. Er zijn 2 slaapkamers, waarvan één ensuite, op de eerste verdieping plus een extra terras. Prijzen beginnen vanaf € 377.000.

De 3-slaapkamer-eenheden zullen variëren van 112m² tot (plus tuinen en terrassen) 131m² en wordt verdeeld over drie verdiepingen. Op de begane grond zijn een woonkamer, keuken en terras. Er zijn 2 tweepersoons slaapkamers, 1 badkamer en een extra terras op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping is er een master ensuite slaapkamer met een terras. Er is de mogelijkheid om een ​​lift toe te voegen tegen een extra vergoeding. Prijzen beginnen vanaf € 459.000.

Alle woningen zullen beschikken over vloerverwarming, airconditioning en dubbele beglazing. De ontwikkeling zal bieden een prachtig aangelegde tuin en een groot gemeenschappelijk zwembad.
Een mooie gelegenheid om te investeren in een schitterende woning op deze zeer gewilde locatie in Zuid-West Mallorca. De site zal in het eerste kwartaal van 2015 worden afgerond.

Eigenschappen

  • Zeezicht
  • Terras
  • Tuin
  • Zwembad
  • Parkeerplaats
  • Nieuwbouw

Indeling

2-slaapkamer-eenheden:
Begane grond:
- Woonkamer
- Keuken
- Terras

Eerste verdieping:
- 2 slaapkamers, een badkamer
- Terras
- Extra badkamer

3-slaapkamer-eenheden:
Begane grond:
- Woonkamer
- Keuken
- Terras
- Sommige met gastentoilet

Eerste verdieping:
- 2 slaapkamers
- 1 badkamer
- Terras

Tweede verdieping:
- Master ensuite slaapkamer met terras

Extra's

- Tuin
- Groot gemeenschappelijk zwembad
- Porcelain steengoed
- Keramische tegels
- Prive terrassen en tuinen
- Vloerverwarming
- Airconditioning
- Geautomatiseerd toegangssysteem
- Aluminium ramen met dubbel glas (Climalit)
- Hoge kwaliteit materialen gebruikt
- Parkeerplaats

Ligging

West Mallorca bestaat uit zeven gebieden - Valldemossa, Esporles, Calvia, Andratx, Portals Nou, Bendinat en Camp de Mar. Woningen in Valldemossa en Esporles in beschermde gebieden met weinig ontwikkeling. In Calvia en Andratx in de zuid-westelijke punt van het eiland zijn meer woonwijken. Moderne huizen en villa's in Andratx zijn populaire vakantiebestemmingen en gewilde het hele jaar door.
Valldemossa en Esporles zijn enkele kilometers van de kust, in de zuidelijke uitlopers van het Tramuntana gebergte. Met zijn kloosters en historische landgoederen gelegen tussen de eikenbossen en sinaasappelbomen. Woningen in Bendinat zijn dicht bij een van de beste golfbanen van het eiland, met koning Juan Carlos de club officiële president. In de nabijgelegen jachthaven Puerto Portals zijn een aantal van de grootste en meest exclusieve jachten van het eiland hier afgemeerd.

Bekijk meer woningen die te koop zijn in West-Mallorca

LFMA520 €377,000

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst