LFS5038 In prijs verlaagd
220,000 Perceel Te koop

Perceel te koop in Sant Andreu de Llavaneres, Maresme

  • Slaapkamers 0
  • Badkamers 0
  • Perceeloppervlakte 1,157m²

Perfecte gelegenheid om uw droomhuis te bouwen in de luxueuze urbanisatie van El Mirador

Deze 25 bouwkavels te koop in Maresme bevinden zich in de woonwijk El Mirador naast het centrum van Sant Andreu de Llavaneres. De ontwikkeling wordt omringd door het Montnegre-Corridor National Park. Het ligt 45 km ten noorden van Barcelona en op slechts een paar minuten rijden van het dichtstbijzijnde strand aan de kust van Maresme.

De grootte van de kavels varieert van 1.157m2 tot 8.800 m2 en biedt de mogelijkheid om huizen te bouwen van 380 - 800 m2 met garage en zwembad. De kavels zijn aangesloten op het water-, elektriciteits- en rioleringsnet. De meeste van de percelen profiteren van een uitzonderlijk uitzicht op zee.

Er is een mogelijkheid om meerdere percelen samen te kopen om volledige privacy te garanderen.

De percelen hebben een snelle toegang tot alle diensten en voorzieningen van Sant Andreu de LLavaneres en de snelweg. Er zijn tal van activiteiten in de omgeving, waaronder golfen, zeilen, wandelen en diverse buitenactiviteiten in de nabijgelegen natuurparken.

Eigenschappen

  • Uitzicht op de bergen
  • Zeezicht
  • Tuin

Extra's

Gewilde locatie in Sant Andreu de LLavaneres

Dichtbij het strand

45 minuten naar Barcelona

Prachtig uitzicht op zee

Gelegenheid om meerdere plots te kopen

Verbonden met leidingwater en elektriciteit

Ligging

Het Costa M aresme of de kust van Barcelona ligt langs de Middellandse Zee, slechts een paar kilometer ten noorden van de stad Barcelona . Grondgebied Maresme 's beslaat het gebied tussen de zee en de heuvels van Serralada Littoral. De geografie van de kust wordt gekenmerkt door lange zandstranden waar de prachtige beboste heuvels uit de zee oprijzen.

De Costa Maresme is een van de centra van een gerenommeerde wijnbouwregio en het gebied staat bekend om zijn gastronomie met vele uitstekende bodega's en restaurants. Toerisme is een van de belangrijkste lokale industrieën en er zijn uitstekende sportfaciliteiten zoals golfbanen, zeilhavens en paardrijden, wandelen en andere buitenactiviteiten in de natuurparken.

Er zijn veel mooie charmante dorpjes aan de kust en in de bergen, zoals El Masnou , Alella , Premia de Dalt , Vilassar de Dalt , Cabrils , Sant Andreu de Llavaneres , Sant Vicenc de Montalt en Caldes d'Estrac .

Er is een grote selectie van onroerend goed te koop in de Costa Maresme en Lucas Fox biedt een eersteklas selectie onroerend goed van Costa Maresme, inclusief appartementen aan het strand, herenhuizen, villa's en traditionele masias te koop . We bieden ook villa's en bouwpercelen om exclusieve ontwikkelingen aan te kopen , zoals Can Teixido in Alella , Sant Beger in Teia en Supermaresme in Sant Andreu de Llavaneres .

De kust van Maresme heeft uitstekende verbindingen met de stad Barcelona via de weg en het spoor. Er is ook een goed aanbod van lokale en internationale scholen die hebben bijgedragen aan de groeiende populariteit van het gebied onder internationale kopers van onroerend goed op zoek naar een ontspannen en mooie locatie binnen handbereik van Barcelona.

Bekijk meer woningen te koop in Maresme

LFS5038 €220,000

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst