LFS4506 In prijs verlaagd
320,000 Perceel Te koop

Perceel te koop in Vallromanes, Maresme

  • Slaapkamers 0
  • Badkamers 0
  • Perceeloppervlakte 43,000m²

43.500m² grondstuk gelegen in het dorp Vallromanes aan de kust van Maresme. Een korte rit naar een 18-holes golfbaan. Potentieel om een ​​of twee huizen te bouwen.

Dit perceel te koop bevindt zich aan het begin van Can Roca Avenue in de urbanisatie Can Corbera.

Deze fantastische plot biedt een prachtig uitzicht over de vallei en de stad Granollers zonder mogelijkheden voor toekomstige obstructie. Het meet in totaal 43.500m² met een afwikkelbare oppervlakte van 2500m² omgeven door 41.000m² beschermde bossen, waardoor het een uitstekende omgeving is om in te leven.

Eigenschappen

  • Uitzicht op de bergen
  • Natuurlijke lichtinval
  • Dichtbij internationale scholen
  • Uitzicht

Indeling

- Perceel van 43.500m²

- Ontwikkelbare oppervlakte van 2500m²

- Omringd door 41.000 m² beschermd bos, waardoor het een uitstekende omgeving is om in te leven

Ligging

Gelegen in het midden van een fantastisch natuurpark en omgeven door 41.000 m² beschermd bos.

Slechts 15 minuten van het centrum van Barcelona en 5 minuten van Alella, wereldwijd beroemd om zijn wijnproductie-faciliteiten en om zijn prachtige stranden.

De kust van Maresme ligt aan de Middellandse Zee, slechts een paar kilometer ten noorden van de stad Barcelona. Maresme beslaat het gebied tussen de zee en de heuvels van Serralada Litoral.

Vallromanes is een van de meest exclusieve dorpen in de buurt van Barcelona. Het strand en de jachthaven liggen op slechts 20 minuten afstand en het levendige marktstadje Alella ligt op minder dan 5 minuten met de auto. Er is een eerste klas 18-holes golfbaan en een zeer goede manege. De plaatselijke bergen zijn ideaal om te wandelen en te mountainbiken.

Er zijn uitstekende verbindingen met de stad Barcelona via de weg en per spoor. Er is ook een goed aanbod van lokale en internationale scholen die hebben bijgedragen aan de groeiende populariteit van het gebied onder internationale kopers van onroerend goed op zoek naar een ontspannen en mooie locatie binnen handbereik van Barcelona.

Bekijk meer woningen te koop aan de kust van Maresme

LFS4506 €320,000

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst