VAL3168 Verkocht
900,000 Perceel Verkocht

Nieuwbouw Perceel te koop in Playa de la Malvarrosa, Valencia

  • Slaapkamers 0
  • Badkamers 0
  • Woonoppervlakte 2,172m²
  • Perceeloppervlakte 352m²

Grote kans voor beleggers om dit perceel te verwerven.

Lucas Fox presenteert met trots dit fantastische perceel te koop met de mogelijkheid om een ​​nieuwbouw te bouwen met een bebouwde oppervlakte van maximaal 2.106m².

Het pand wordt beschouwd als een woonwijk in de stad, waardoor de bouw van woningen of zelfs studentenwoningen mogelijk is. De nabijheid van het strand van Malvarrosa en La Patacona maakt dit een zeer aantrekkelijke locatie.

Het project staat een gebouw met 3 façades (oost, zuid en west) toe, naast een groot voetgangersplein en een groen gebied dat deel uitmaakt van het stedenbouwkundig project.

Een geweldige kans voor beleggers.

Indeling

  • Project volgens investeerder.

Ligging

Perceel gelegen nabij het strand van Malvarrosa.

Dit uitstekende stedelijke strand met fijn gouden zand ligt in het noorden van het gemeentedistrict tussen de stad Alboraya en de Calle Acequia de la Cadena.

Playa de la Malvarrosa wordt bediend door redders en biedt ligbedden, sportactiviteiten zoals een levendige beachvolleybalclub en vele strandbars. Het heeft ook tal van voorzieningen die het hele jaar door beschikbaar zijn, waaronder supermarkten, medische diensten, apotheken, restaurants, ijssalons en een fitnessruimte.

Een van de belangrijkste attracties is de Paseo Marítimo en zijn vele restaurants en cafés. Let op: het indrukwekkende Hotel Balneario Las Arenas, gelegen aan het water, waar u kunt genieten van fantastische faciliteiten, waaronder een spa- en beautycentrum.

Playa de la Malvarrosa ligt op 10 minuten van het centrum en is goed verbonden met de rest van de stad via bus, tram, taxi en de Valenbisi-fietsverhuur.

VAL3168 €900,000

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst