VAL8442 Verkocht
1,000,000 Perceel Verkocht

Perceel te koop in Playa de la Malvarrosa, Valencia

  • Slaapkamers 0
  • Badkamers 0
  • Woonoppervlakte 620m²
  • Perceeloppervlakte 270m²

Een unieke gelegenheid om 2 huizen of gebouwen te bouwen op een blok in een bevoorrechte omgeving van Valencia aan de kust, tegenover de promenade op het bekende strand van Malvarrosa.

We presenteren een perceel van 620 m² dat uitkomt op 2 straten aan de kust in een bevoorrechte omgeving van Valencia, tegenover de boulevard aan het bekende strand van Malvarrosa. Het gebied biedt een brede promenade, fietspad, bosrijke gebieden en bovengrondse parkeergelegenheid.

Een unieke kans om 2 huizen of gebouwen te bouwen aan de kust van Valencia. De begane grond kan worden gebruikt voor een of meerdere handelsruimten of voor tertiair gebruik. Het perceel heeft een oppervlakte van 620 m² met een potentieel bebouwde oppervlakte van ongeveer 350 m², exclusief de zolder. Dit betekent dat een blok met een diepte van 14 meter op elk van de twee hoofdstraten kan worden gebouwd, met een vrije ruimte in het midden voor privégebruik.

Dit is de ideale optie voor ontwikkelaars of voor gezinnen die geïnteresseerd zijn in een huis aan de kust in Valencia, op een van de weinige percelen in de stad.

Eigenschappen

  • Eerste lijn zee
  • Zeezicht
  • Exterior

Indeling

Bouwgrond.

Ligging

Het perceel is gelegen in een van de meest aantrekkelijke delen van de stad, met uitzicht op het strand van Malvarrosa en in de buurt van de haven van Valencia, het gebouw Veles e Vents en de historische wijk El Cabanyal-Canyamelar. Goed verbonden met de tram, het gebied heeft een speciale charme en is geweldig om te wandelen en sporten, evenals het aanbieden van tal van restaurants op het strand en de bekende trendy culturele locatie La Fábrica de Hielo.

VAL8442 €1,000,000

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst