Leer ons kennen

Bij Lucas Fox International Properties, begrijpt ons internationale meertalige team de fijne kneepjes van de Spaanse vastgoedmarkt, de globale context van buitenlandse investeringen en vastgoed aankopen.

Bij Lucas Fox begrijpen wij de fijnere details van de Spaanse luxe onroerend goed markt. Wij kunnen u adviseren in welk gebied het vastgoed hoogstwaarschijnlijk zijn waarde op lange termijn zal behouden, terwijl een vergelijkbare woningen in een naburige wijk een risicovolle keuze is. Wij helpen u een selectie te maken van villa's en exclusieve woningen die voldoen aan uw hoge eisen voor zaken, ontspanning en familie.

Lucas Fox International Properties publiceert regelmatig een blog en een nieuwsbrief met de laatste updates van de vastgoedmarkt en een gedetailleerde halfjaarlijkse analyse om u te verzekeren dat u alle informatie bezit om de Spaanse luxe vastgoedmarkt te begrijpen.

Een professioneel team met kwaliteitsservices

Lucas Fox maakt gebruik van een meertalig verkoop en vastgoed team die u kunnen helpen bij het opstellen van een korte lijst met woningen die passen bij uw levenstijl en investering. 

Er is een lijst Apparthotels waar u kunt verblijven terwijl u de lijst met woningen, de lokale marktvoorspellingen, de risico's en mogelijke kansen uitvoerig bekijkt. Wij kunnen u ook in contact brengen met schatters, residentie en migratieadvocaten,verhuizers en persoonlijke interieurdesigners.

Erkenningen en Deskundigheid

Lucas Fox is een geaccrediteerd makelaarskantoor onder de Generalitat de Catalunya. Wij zijn bijzonder deskundig in landgoederen, woningen van de bank die terug de markt op gaan, renoveringsprojecten, hotels, commerciële gebouwen en de meest luxueuze woningen van Spanje en Portugal.

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now