Geselecteerde woning in Andorra

Andorra is een uniek klein land gelegen in de oostelijke Pyreneeën, ingeklemd tussen Frankrijk en Spanje. De hoogste hoofdstad in Europa is Andorra la Vella en het staat bekend als een duty-free shopping paradijs. De fantastische winkel mogelijkheden zijn een grote trekpleister voor bezoekers van Andorra. Maar de belangrijkste attractie is het prachtige bergachtige landschap met outdoor activiteiten (skiën, paardrijden, wandelen en mountainbiken).

De plaatselijke gastronomie wordt beïnvloed door Franse en Catalaanse gerechten en het resultaat is onweerstaanbaar. Waarschijnlijk is het de combinatie van fantastische regionale gerechten en een gezonde buiten levensstijl waarom Andorra de 3e hoogste levensverwachting ter wereld heeft.

Het grootste deel van het vastgoed in Andorra is nieuw. Andorra is een aantrekkelijke plek voor vastgoedbeleggers en de huizenprijzen blijven jaarlijks groeien. Een van de belangrijkste redenen hiervoor is dat Andorra in een belastingparadijs ligt waarin veel bewoners willen profiteren van de lage belastingen.

Google map

Bekijk andere aanbevolen locaties in Andorra.

Lucas Fox biedt een uitgebreid portfolio aan eigendommen in Andorra.

Voor meer informatie over onze locaties of eigendommen, contacteer ons hoofkantoor.

Lucas Fox Andorra

Carrer de la Unió, 9
AD700 Escaldes-Engordany
Andorra

tel +376 775 077
fax +34 933 041 848
[email protected]

Zoek uit wat uw woning waard is met een gratis taxatie van een van onze specialisten.

Gratis woning taxatie

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst