Sitges

Selectie van woningen aan de Sitges

Het kantoor in Sitges werd geopend in 2012 en biedt een eersteklas selectie van vastgoed aan. De variërende panden bestaan uit chique appartementen, penthouses in het centrum van Sitges, ontwikkelingen zoals Parc del Mar, huizen langs het strand van Terramar en Vinyet, luxe villa's met zwembaden en uitzicht op de zee in Vallpineda, La Levantina en Santa Bárbara.

Gelegen op 40km ten zuiden van Barcelona, deze kosmopolitische, levendige stad aan de zee, is perfect gesitueerd tussen het Garraf Natural Park en de Mediterraanse zee. Sitges is goed gekend voor zijn populaire stranden, gastronomie, nachtspots, golfterreinen, jachthavens en historische sites.

Sitges is zeer familiair gericht en heeft een grote internationale community met verschillende internationale scholen, ligt op een korte afstand van Barcelona en heeft een excellent transport systeem.

De focus op kwalitatieve infrastructuur en high-level accomodaties heeft Sitges verandert in een eerste klas bestemming en maakt van vastgoed in Sitges een uitstekende lange termijn investering.

Voor meer informatie over Sitges lifestyle, bezoek dan onze blog LFStyle blog.

Google map

Bekijk ook deze prachtige locaties aan de Sitges.

Lucas Fox biedt een uitgebreid aanbod aan woningen aan de Sitges.

Voor meer informatie over ons aanbod en de specifieke locaties, neem contact op met.

Lucas Fox Sitges

Calle Major, 34
08870 Sitges
Spanje

tel +34 935 952 550
fax +34 933 041 848
[email protected]

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now