Barcelona

Selectie van woningen aan de Barcelona

Appartement kopen barcelona

Kort nadat Lucas Fox was opgericht, werd in 2005 het hoofdkantoor van Lucas Fox in Barcelona geopend. De verscheidenheid aan vastgoed is net zo divers als de cultuur en de keuken in Spanje. In de portfolio van Lucas Fox staan onder andere traditionele appartementen in de oude stad, vlakke moderne appartementen aan het strand, tot alleenstaande woningen met eigen tuin en zwembad, te koop en te huur in het prestigieuze Zona Alta en designer villas in het omringende gebied.  

Als hoofdstad van Catalonië en gelegen tussen de bergen van Montjuïc en de Mediterraanse zee, Barcelona is geworden tot één van de interessantste plaatsen in Europa en een excellente plaats om vastgoed te kopen als twede woning, als investering met verhuur mogelijkheden of als vaste verblijfplaats. In maar enkele andere plaatsen in de wereld vind je zo een relaxte, down-to-earth, verwelkomende atmosfeer met zo een mooie en culturele waarde. 

Lucas Fox biedt een groot en groeiende portfolio van panden in Barcelona aan, te koop of te huur in verschillende delen van de stad zoals Eixample, Diagonal Mar, Gràcia, Sarrià en de oude stad, ieder met zijn eigen charme en persoonlijkheid, en ook in de omliggende gebieden van Sant Cugat, Valldoreix, Sant Just Desvern en Esplugues.
Barcelona blijft kopers aantrekken van over heel de wereld met zijn groeiende aantrekking van lifestyle vastgoedinvesteerders, aangetrokken door goede lange termijn prospects en een ongeëvenaarde levenskwaliteit.   
Verschillende nieuwbouwprojecten zijn van start gegaan in de stad, een verzekerend teken dat de herstelling van de vastgoedmarkt goed op weg is. 

Barcelona wordt geregeld verkozen tot meest populaire locatie van de wereld en is daarom een uitstekende plaats om vastgoed te kopen als twede woning, als verhuurproject of als permanente verblijfplaats, allen zijn ze uitstekend als langetermijninvestering.

Voor meer informatie over Barcelona lifestyle, bezoek onze LFStyle blog.  

Google map

Bekijk ook deze prachtige locaties aan de Barcelona.

Lucas Fox biedt een uitgebreid aanbod aan woningen aan de Barcelona.

Voor meer informatie over ons aanbod en de specifieke locaties, neem contact op met.

Lucas Fox Head Office

Pau Claris 108, pral.
08009 Barcelona
Spanje

tel. (+34) 933 562 989
fax (+34) 933 041 848
[email protected]

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now