Geselecteerde woning in Maresme Kust

Het Lucas Fox Maresme kantoor is in 2013 geopend en biedt een eersteklas selectie van vastgoed te koop en te huur aan in Maresme waaronder; strandappartementen, herenhuizen, villa's en traditionele Masias woningen. Bovendien hebben wij ook villa's en bouwkavels in exclusieve ontwikkelingsgebieden zoals Can Teixidó in Alella, Sant Beger in Teià en Supermaresme in Sant Andreu de Llavaneres.

Het gebied is bekend bij een groot aantal internationale kopers door de gemakkelijke toegankelijkheid naar Barcelona en zijn unieke levensstijl. Er zijn maar een paar locaties in het middellandse zeegebied die zo uniek kunnen genoemd worden qua levensstijl. Zo bezit Maresme meer dan 30km witte stranden, verschillende jachthavens, sport clubs en golfclubs, 4.000 hectaren beschermde parken, een uniek microclimaat, verschillende kwaliteitsrestaurants, een eigen wijnproductie en gemakkelijke toegang naar één van Europa's meest levendige kosmopolitische steden.

Maresme is gelegen op 15 minuten van het noorden van Barcelona en bezet het gebied tussen de Mediterrane zee en de heuvels van Serralada Litoral. Er zijn veel verschillende charmante steden en dorpen aan de kust en aan de bergen zoals Alella, Cabrils, Caldes d'Estrac, El Masnou, Premià de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt en Vilassar de Dalt.

Maresme heeft een vlotte verbinding naar Barcelona via de grote wegen of met de trein. Bovendien is er een grote verscheidenheid aan internationale scholen, die bijdragen tot de groeiende populariteit van het gebied bij internationale vastgoedinvesteerders in een relaxte en mooie locatie, met een vlotte bereikbaarheid naar Barcelona. 

Voor meer informatie over Maresme lifestyle, bezoek onze blog LFStyle

Google map

Bekijk andere aanbevolen locaties in Maresme Kust.

Lucas Fox biedt een uitgebreid portfolio aan eigendommen in Maresme Kust.

Voor meer informatie over onze locaties of eigendommen, contacteer ons hoofkantoor.

Lucas Fox Alella

Plaça de l’Ajuntament 7, baixos
08328 Alella
Spanje

tel +34 935 952 490
fax +34 933 041 840
[email protected]

Lucas Fox Mataró

Camí Ral de la Mercè, 345-347
08301 Mataró
Spanje

tel +34 935 007 658
[email protected]

Zoek uit wat uw woning waard is met een gratis taxatie van een van onze specialisten.

Gratis woning taxatie

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst